Hyundai Tucson Plug-In Hybrid

– Helt nye Tucson er som skapt for norske kundebehov når den nå lanseres som Plug-In Hybrid. Bilen blir en skikkelig kraftpakke med 265 hestekrefter, og den leveres med firehjulsdrift som standard. I tillegg kan man forvente en solid elektrisk rekkevidde på inntil 62 kilometer

Tucson er en familie-SUV som takket være vår helt nye plattform har svært smart plassutnyttelse, med stort bagasjerom og veldig god bakseteplass. Med den nye plattformen er batteripakken smart plassert under kupeen, og bilens interiør er enda romsligere enn ytre mål skulle tilsi.

Helt nye Tucson Plug-In Hybrid er utstyrt med en kraftfull og effektiv drivlinje. Systemet er basert på Hyundais tredje generasjon 1.6-liters T-GDi Smartstream turbobensinmotor, kombinert med en 66,9 kW elektrisk motor som produserer 304 Nm ved hjelp av et lithiumpolymerbatteri på 13,8 kWt. Den totale systemeffekten er på 265 hestekrefter, som gir 350 Nm dreiemoment.

Systemet er matet mot en nyutviklet sekstrinns automatkasse som styres via Tucsons toppmoderne knappegir. Bilen har et avansert firehjulsdriftsystem som standard.

Helt nye Tucson Plug-In Hybrid er også utstyrt med aktive luftspjeld, som tilpasser åpningen av luftinntakene etter behov for å sikre lavest mulig luftmotstand.

Solide plassforhold.
Takket være den smarte plasseringen av batteripakken under bilens kupé, har helt nye Tucson Plug-In Hybrid svært god plass ombord. Baksetepassasjerer har hele 955mm benplass, mens bagasjerommet har vokst med ni prosent fra utgående generasjon av Tucson. Dermed har Tucson Plug-In Hybrid et bagasjerom på hele 558 liter med seteryggene oppe, og inntil 1 737 liter når bakseteryggene felles ned. Baksetet har også smart 40-20-40-deling som standard, noe som betyr at man enkelt kan laste inn lange gjenstander, som for eksempel ski.

Nyskapende design og elektrisk ytelse.
Helt nye Tucson er en SUV full av avansert utstyr, har et progressivt design og toppmoderne teknologi. I Norge kommer helt nye Tucson som Plug-In Hybrid tidlig i 2021.

Nyskapende design.
Geometriske former, markante vinkler og nyheten skjulte lyssegmenter gir helt nye Tucson et unikt, kraftfullt utseende.

Best i klassen på sikkerhet.
Med de mest avanserte førerassistentsystemene i klassen og aktive sikkerhetssystemer med en rekke nye funksjoner kan du føle deg trygg når du kjører.

Fem års garanti – ubegrenset kjørelengde.
Hyundais garantiprogram er et uttrykk for at Kona Electric er produsert etter strenge kvalitetsstandarder. Vi tilbyr en av bransjens beste garantier på 5 år uten kilometerbegrensning. Det gir deg et problemfritt bilhold og trygghet i hverdagen. I tillegg leveres litium-ion polymerbatteriet i Kona Electric med en garanti på 8 år eller 160 000 km, avhengig av hva som inntreffer først.

Ny Tucson plug-in hybrid får du fra 474 900,-.

 

Få en enkel overgang til Tucson plug-in hybrid, velg en av startpakkene våre:

Wallbox ladestasjon 16-32A ferdig installert.
Fra kun kr 11 900,-*.

Eeasy ladebox 3-fas ferdig installert.
Fra kun kr 15 900,-*.

*Gjelder standard montering, kontakt oss for oversikt over hva som er inkludert.

 

For mer info:

Fredrik Wilhelmsen
Salgskonsulent
51 60 93 26