Helt Nye Kona by Hyundai

Hyundai Kona er det 4. medlemmet i Hyundai sin SUV-familie. Denne bilen legger fokus på det sportslige, spontane og nyskapelse. Med Kona kan du gå hvor du vil, når du vil.

Nye Generasjon Hyundai i30

Den nye generasjonen i30 har et lekkert og moderne utseende. Den er designet, utviklet, testet og produsert i Europa, og passer deg – uansett livssituasjon. La deg friste av tidløs design, avansert teknologi og ikke minst en svært omfattende sikkerhetspakke.

Hyundai i10 Facelift

Hyundai i10 er klasseledende på plass. Den nye i10 Facelift er lengre, bredere og lavere og klasseledende på romslighet i A-segmentet.

Hyundai Tucson Forandring Fryder

Nye Hyundai Tucson er utviklet og designet for å imponere på alle måter. Kraftfullt design, ­imponerende teknologi og kjøreegenskaper i toppklasse. Hyundai Tucson leveres både med ­tohjuls- og firehjulstrekk, manuelt- og automatgir og flere utstyrsnivåer.

Hyundai Grand Santa Fe Varebil

Hyundai Gran Santa Fe varebil er klar for alle forhold! Grand Santa Fe varebil byr på masse komfort både på ulendte skogsveier og på landeveien. I byen er den lettmanøvrert med god oversikt, ryggekamera og parkeringsassistent.