Hyundai personbiler

En uslåelig kombinasjon. Prisvinnende Europeisk Design, Asiatisk kvalitet.

Helt Nye Kona by Hyundai

Hyundai Kona er det 4. medlemmet i Hyundai sin SUV-familie. Denne bilen legger fokus på det sportslige, spontane og nyskapelse. Med Kona kan du gå hvor du vil, når du vil. » les mer..

Hyundai Tucson Forandring Fryder

Nye Hyundai Tucson er utviklet og designet for å imponere på alle måter. Kraftfullt design, ­imponerende teknologi og kjøreegenskaper i toppklasse. Hyundai Tucson leveres både med ­tohjuls- og firehjulstrekk, manuelt- og automatgir og flere utstyrsnivåer. » les mer..

Nye Generasjon Hyundai i30

Den nye generasjonen i30 har et lekkert og moderne utseende. Den er designet, utviklet, testet og produsert i Europa, og passer deg – uansett livssituasjon. La deg friste av tidløs design, avansert teknologi og ikke minst en svært omfattende sikkerhetspakke. » les mer..

Nye Hyundai i20 Turbo

Helt nye generasjon I20 en bil som virkelig får hjertet til å slå! Den nye generasjon i20 representerer det fremste av teknologi, sikkerhet og komfort i klassen. Nye i20 tilbyr klasseledende plass for fører og passasjerer, og et bagasjerom med god plass til weekendbagasjen. Fra 1699kr pr mnd med 39900kr i innskudd. 2599kr uten innskudd(inkl met lakk og vinterdekk) I20 Fl 2019 modeller. Få biler igjen. » les mer..

Hyundai i10 Facelift

Hyundai i10 er klasseledende på plass. Den nye i10 Facelift er lengre, bredere og lavere og klasseledende på romslighet i A-segmentet. » les mer..