Hyundai personbiler

En uslåelig kombinasjon. Prisvinnende Europeisk Design, Asiatisk kvalitet.

Hyundai Tucson Forandring Fryder

Nye Hyundai Tucson er utviklet og designet for å imponere på alle måter. Kraftfullt design, ­imponerende teknologi og kjøreegenskaper i toppklasse. Hyundai Tucson leveres både med ­tohjuls- og firehjulstrekk, manuelt- og automatgir og flere utstyrsnivåer. » les mer..

Hyundai i20 Active

For å toppe suksessen av den nye i20 som kom i fjor måtte noe drastisk skje.


Denne utgaven gir deg høyere sittestilling kombinert med en mer sportslig kjørestil! En topp moderne bensinmotor med turbo gir bilen en rask akselerasjon, et veldig gunstig utslipp og lavt forbruk. » les mer..

Nye Hyundai i20 Turbo

Helt nye generasjon I20 en bil som virkelig får hjertet til å slå!


Den nye generasjon i20 representerer det fremste av teknologi, sikkerhet og komfort i klassen. Nye i20 tilbyr klasseledende plass for fører og passasjerer, og et bagasjerom med god plass til weekendbagasjen. » les mer..

Hyundai i40 FL

Møt den nye i40 stasjonsvogn Nye i40 FL stasjonsvogn har fått en ansiktsløfting som innebærer mye mer enn nytt utseende. Den kommer med det aller nyeste av teknologi, og har fått motorer med bedre ytelse og effekt. Den har nok av plass, gjennomgående førsteklasses finish og er allsidig nok til å tilfredsstiller alle de ulike behovene et moderne liv stiller. » les mer..

Hyundai i10 Facelift

Hyundai i10 er klasseledende på plass. Den nye i10 Facelift er lengre, bredere og lavere og klasseledende på romslighet i A-segmentet. » les mer..

Nye Generasjon Hyundai i30

Den nye generasjonen i30 har et lekkert og moderne utseende. Den er designet, utviklet, testet og produsert i Europa, og passer deg – uansett livssituasjon. La deg friste av tidløs design, avansert teknologi og ikke minst en svært omfattende sikkerhetspakke. » les mer..

Hyundai Santa Fe FL

Den nye Hyundai Santa Fe FL er enda bedre enn noen gang før! Santa Fe er den perfekte familiebilen. Den tilbyr mer utstyr, høyrer komfort, en sprekere motor og enda mer sikkerhet! » les mer..

Helt Nye Kona by Hyundai

Hyundai Kona er det 4. medlemmet i Hyundai sin SUV-familie. Denne bilen legger fokus på det sportslige, spontane og nyskapelse. Med Kona kan du gå hvor du vil, når du vil. » les mer..