Opel Grandland Plug-In Hybrid

Opel Grandland ladbar hybrid er alt annet enn ordinær. Den har unik design, ikonisk vizor-front, elegant interiør med pure panel digitalt instrumentpanel, moderne motor med 300 hk og innovative funksjoner som night vision og intellilux LED pixel light-lysteknologi.

Konstruert for økonomisk kjøring
Glem alt du vet om ladbare hybrider. Grandland Hybrid er nemlig alt annet enn ordinær og har moderne hybridteknologi som sørger for at du kan kjøre enda lenger på ren strøm og redusere utslippene. Ved å lade den hver dag får du mest mulig ut av plugin-hybridteknologien.
Bilen lades rask og enkelt hjemme med vanlig kabel eller hjemmelader og på offentlige ladestasjoner.
En elektrisk opplevelse
Grandland Hybrid får strøm fra en 13,2 kWh batteripakke som er plassert under kupeen. Det gir maksimal plass til både passasjerer og bagasje, samtidig som tyngdepunktet blir optimalt.
Med en 1,6 l bensinmotor med direkteinnsprøytning og strøm fra batteriet er nye Grandland Hybrid både forfriskende og effektiv.
Både med forhjulsdrift og firehjulsdrift er bilen utstyrt med en 8-trinns elektrisk girkasse med dynamiske girhendler for en mer sportslig kjøreopplevelse med jevnere girskifte og umiddelbar gassrespons.
Kampanje
Nå får du med gratis vinterdekk og 3 års serviceavtale ved kjøp av alle våre Opel personbiler.

Kontakt

Rogeir Omvik
Salgskonsulent
400 48 999

Thomas Jacobsen
Markedsansvarlig
971 74 744