Nye Generasjon Hyundai i30

» Neste bil

Den nye generasjonen i30 har et lekkert og moderne utseende. Den er designet, utviklet, testet og produsert i Europa, og passer deg – uansett livssituasjon. La deg friste av tidløs design, avansert teknologi og ikke minst en svært omfattende sikkerhetspakke.

i30 definerer det nye designspråket til framtidens Hyundai-modeller.

Peter Schreyer, president og sjefsdesigner for Hyundai Motor Group, om helt nye i30: «Du kan se og føle en ny kraft i den nye generasjonen i30 – den er et statement. På nye i30 introduserer vi den nyutviklede grillen som vi kaller kaskadegrillen. Den er det nye kjennetegnet på Hyundai.»

Kupeen i den nye generasjon i30 preges av instrumentpanelets horisontale linjer. Her finner du en åttetommers berøringsskjerm som brukes til å betjene integrerte tilkoblingsmuligheter, navigasjonssystem og infotainmentsystemer.

Hele kupeen har et tidløst design som fremhever den moderne stilen til den nye generasjonen i30.

Slapp av, i tillegg til syv kollisjonsputer er bilen fullstappet av avansert sikkerhetsteknologi som passer på dersom du skulle være uoppmerksom. Nødbremsassistent med sammenstøtvarsling foran, blindsonevarsling, varsling om kryssende trafikk ved rygging, aktiv filskifteassistent, fartsgrensevarsling og fjernlysassistent. Smart cruise control kan leveres til modeller med syvtrinns DCT-automatgirkasse.

En annen aktiv sikkerhetsfunksjon er tretthetsvarsling som hjelper deg å huske å ta en pause når behovet melder seg.

Nye i30 kan leveres med flere motor- og giralternativer som er både kraftfulle og økonomiske.
Et høydepunkt er den nye 1,4-liters T-GDI-motoren med 140 hk og et dreiemoment på 242 Nm ved 1500 o/min. Den leveres i kombinasjon med sekstrinns manuell girkasse eller syvtrinns DCT-automatgirkasse. I tillegg kan du velge en ny 1,0-liters T-GDI-motor med 120 hk og 170 Nm ved 1500–4000 o/min.

Last ned brosjyren her…