Opel varebiler

Opel leverer et bredt utvalg av varebiler og nyttekjøretøy som passe de fleste sine behov.
Vår minste varebil Opel Combo leveres i to lengder og to motoralternativer med sterke dieselmotorer på 90 og 105 hk.

I mellomsegmentet som er den varebil størrelsen som det selges mest av i Europa har vi fullspekkede Opel Vivaro. Den tilbyr god komfort, godt utnyttet varerom med store dører og lavt gulv. Også denne modellen leveres i to lengder alt etter hva du trenger.

I storbil klassen har vi Opel Movano i ulike størrelser og konfigurasjoner.

Felles for alle våre varebiler er at de har lave totale eierkostnader (totalen av drivstoff forbruk, servicekostnader, delekostnader og verditap over den perioden bedriften bruker bilen).

Sven Kvia tilbyr nyttekjøretøykunder et unikt servicenivå som omfatter:

  • Hurtigservice/ diagnose uten avtalt tid
  • Slitedeler byttes samme dag
  • Erstatningsbil under reparasjon
  • Egen kundemottaker
  • Mobilitetsprogram ved stans/ uhell

Opel Combo

Nye Opel Combo - kompakt, romslig og med god ytelse. To lengder, en høyde, to motorer og opptil 1 tonn kapasitet! Nye Opel Combo nyttekjøretøy har alt. Vil du ha mer? Det er allerede klart. » les mer..

Nye Opel Vivaro

Ditt visittkort på hjul I tillegg til å være bygget for kvalitet og pålitelighet fra grunnen, har Nye Opel Vivaro en design som fremhever en robust holdning. Høy komfort og bred allsidighet vises i en forhøyet kupéprofil, hevet taklinje og dype glassområder. » les mer..

Opel Movano

Oppdag varebilen som kan tilpasses alle behov. Opel Movano er stjernen i varebilverdenen. Et imponerende utvalg av modeller, akselavstander, lastevekter og høyder, gjør den ledende i sitt felt.» les mer..